További információk
Belépés

Általános tudnivalók

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK, FELTÉTELEK:
1.1. A Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruházban kizárólag elektronikus úton történő vásárlásra van lehetőség, de megrendelést más módon, telefonon, faxon, e-mailen, levélben is elfogadunk.
1.2. A Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.
2. REGISZTRÁCIÓ
2.1. A Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruházban kizárólag azok vásárolhatnak, akik regisztrálják magukat. A regisztrálás során a vevőnek pontos adatok megadásával kell kitöltenie a regisztrációs űrlapot.
2.2. Amennyiben a regisztrációs űrlap egy vagy több hibát tartalmaz, azt a Kraker-Gyöngy Kft. érvénytelennek nyilvánítja, és semmilyen formában nem vállal kötelezettséget a rendelés teljesítésére.
2.3.A Felek között elektronikus úton létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül.
A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása.
A szerződés megkötése, a szerződés és az azzal kapcsolatos minden dokumentum nyelve magyar.
A Szolgáltató a szerződéses dokumentumokat elektronikusan iktatja, azokból - lekérdezés után - másolatot tud kiadni.
3. A BEMUTATOTT TERMÉKEK
3.1. A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. A termékmegnevezés mellett szerepel a termék bruttó ára.
4. MINŐSÉG ÉS GARANCIA
4.1. A Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.
4.2. Az általunk forgalmazott termékek kifogástalan minőségéért garanciát vállalunk. Az egyes termékek színtartóssága függ az alkalmazott színezőanyagoktól és a gyártástechnológiától, ezért bizonyos színek kophatnak vagy fakulhatnak, így a garancia a színtartósságra nem vonatkozik.
A termékek színárnyalata a valóságban eltérhet a monitoron látottaktól, ezért felelősséget nem vállalunk.
4.3. Az eladó a megvásárolt termékre, abban az esetben, ha a termékről felbontás után kiderül, hogy az bizonyítottan hibás, és a hiba az átvételt megelőzően keletkezett, a Kraker-Gyöngy Kft. az átvételt követő 15 munkanapon belül cserét biztosít.
5. RENDELÉS ÉS AZ ÁRU ÁTVÉTELE (a rendelésről bővebben)
5.1. A Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
5.2. A vevő megrendelését a Kraker-Gyöngy Kft. haladéktalanul visszaigazolja.
Megrendelések feladása a Webshopban kizárólag regisztrált felhasználók részére lehetséges.
Minimális rendelési értékhatár NINCS!
Vásárláskor a vásárló körültekintően válassza ki a kívánt terméket - a termék leírások segítséget nyújtanak a termék alaposabb megismerésében-, majd a kosár inkonra kattintva bekerül kosarába a megrendelni kívánt tétel.
Amennyiben több tételt kíván megrendelni, akkor a vásárló térjen vissza a termékek közé és válasszon másik terméket.
Termék keresés megkönnyítése érdekében a vásárló termék kategóriák között keresgélhet, vagy a kereső segítségével, kulcsszó megadásával a kulcsszónak megfelelő terméket gyorsan megtalálhatja.
Kilépéskor a kosár tartalma mentésre kerül, tehát a következő belépéskor is benne lesznek a kiválasztott termékek, hacsak időközben nem fogytak el.
Amikor a vásárló a terméke(ke)t kiválasztotta és kosarába helyezte a Webáruház jobb felső sarkán megjelenik a kosarában lévő termékek listája, mennyisége és bruttó ára. Ebben az esetben lehetősége van még mennyiséget módosítania, vagy törölnie. Amennyiben korábban a vásárló felhasználónevénél kedvezmény kupon került beállításra, az is automatikusan megjelenik a kosárban "KUPON" megnevezéssel és mínusz előjellel.
A rendelés leadásához a kosár résznél a "Megrendelés véglegesítéséhez kattintson ide" feliratra kell kattintania a vásárlónak. Itt még mindig módosíthatja a termékek mennyiségét.
A fizetési mód kiválasztása és személyes adatai megadása után a rendelés feladásához a lap alján lévő piros Véglegesítés gombot kell megnyomni. A következő lapon a vásárló ellenőrizheti a megrendelt termékeket és a megadott adatok helyességét. Amennyiben valamin javítani szeretne, a Vissza gomb megnyomásával azt megteheti. Ha minden adat helyes a Megrendelés elküldése feliratú piros gombbal lehet a rendelést rögzíteni. A Webáruház szoftvere ekkor egy automatikus visszaigazolást küld a felhasználó regisztrációkor megadott e-mail címre, a megrendelt termékekről.
A fenti lépések olykor 1-2 percig is eltarthatnak a szerver leterheltségének függvényében! A gombokat mindig csak egyszer kell megnyomni, a többszöri kattintás adatvesztéssel járhat!
A végleges összesítést a vásárló maximum 48 órán belül kapja meg e-mail-ben, ami tartalmazza a pontos postaköltséget, a végösszeget is és a fizetéshez szükséges adatokat.
A megrendelés egy szerződés a Webáruház üzemeltetője és a vásárló között, melynek a nyelve magyar. A szerződés csak elektronikus formában kerül rögzítésre, külön iktatásra nem kerül.
A megrendelés állapotáról, változásokról a vásárló e-mail-ben értesítést kap, így nyomon tudja követni a rendelést.
Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a regisztrációnál megadott telefon számon a megrendelést kontrollálja.
A vásárló vásárlási szándékától a rendelés rögzítése után 24 órán belül elállhat. Ez esetben a rendelés a rendszerből törölésre kerül.
Folyamatban lévő és teljesített megrendelések megtekintésére is lehetőség van.
Belépés után a Kosár dobozban lévő "Korábbi rendelések" feliratra kattintva kattintva a vásárló megtekintheti a folyamatban lévő rendeléseit és a teljesített rendeléseit egyaránt. A rendelés folyamatban lévőként regisztrált, amíg nem kerül postázásra. Ha megtörtént a postázás átkerül a teljesített rendelések közé.
6. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA
6.1. A vevő jogosult a megrendelést követően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét a megrendelést követően a Kraker-Gyöngy Kft. e-mail címére küldött levélben, illetve a megrendelés-visszaigazolásakor jelezheti a Kraker-Gyöngy Kft. számára. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
6.2. A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
6.3. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
6.4. A Kraker-Gyöngy Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.
6.5. A Kraker-Gyöngy Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését;
7. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS
7.1. A Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
7.2. A Kraker-Gyöngy Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be: - Az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat. - Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruház működését, illetve az ott történő vásárlást. - Bármilyen meghibásodás a kommunikációs során használt vételi eszközökben. - Bármely levél, de főleg bármilyen adat elvesztése. - Bármely szoftver nem megfelelő működése. - Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
7.3. A Kraker-Gyöngy Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
7.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
7.5. Egyedül a vásárló felelős a Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásáért és a Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruházban való vásárlásért.
7.6. A Kraker-Gyöngy Kft. nem vonható felelősségre semmilyen vis mayor kategóriába sorolható esettel, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt.
7.7. A Kraker-Gyöngy Kft. az általa üzemeltetett internetes áruházban szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. Ez a változás azonban nem érintheti a már megrendelt áruk árát, illetve a már megrendelt áruk szállítására vonatkozó határidőt - kivéve a vis major kategóriába sorolható eseteket. A változás a Kraker-Gyöngy Kft. internetes áruházában történt megjelentés időpontjától lép életbe.
7.8. A Kraker-Gyöngy Kft. az általa üzemeltetett internetes áruház vásárlás feltételeit és szabályait szabadon módosíthatja.
7.9. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Kraker-Gyöngy Kft. által üzemeltetett internetes áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
7.10. A Kraker-Gyöngy Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Kraker-Gyöngy Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
7.11. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Kraker-Gyöngy Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.
8. SZEMÉLYES ADATOK
8.1. A megrendelők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden megrendelőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.
8.2. A Kraker-Gyöngy Kft. internetes áruháza a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik fél számára semmilyen módon át nem adja.
8.3. Amennyiben a regisztrációs űrlap kitöltése során a megrendelő nem kérte, a Kraker-Gyöngy Kft. internetes áruháza a regisztrációnál megadott e-mail címre semmilyen, promóciós tartalmú levelet nem küld.
Az internetes áruház üzemeltetőjének adatai:
Kraker-Gyöngy Kft. - 3524 Miskolc, Mednyánszky László utca 36. X/1.
Képviselő: Krakomperger Attila ügyvezető
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.